Kom Stand up Paddle boarden op Noordzee!

Stand Up Paddle boarden wordt afgekort Suppen genoemd en is een mix tussen peddelen en golfsurfen. Deze watersport is inmiddels niet meer weg te denken en het leuke is: het is toegankelijk voor iedereen. Het is makkelijk te leren en vooral heel leuk om te doen.

SUPPEN IS MAKKELIJK TE LEREN
Suppen lijkt op golfsurfen, maar omdat een sup board veel stabieler is dan een klassieke surfplank, is het een stuk eenvoudiger. Bij surfen lig je met je buik op je board en gebruik je beide armen om te peddelen. Bij paddle boarden sta je en beweeg je jezelf voort met een peddel die je aan weerskanten van je sup board door het water haalt.

Daarnaast heb je voor het klassieke golfsurfen veel vaardigheid nodig én bijzondere condities, namelijk voldoende golven. Met suppen kun je een heel stuk makkelijker het ultieme surfgevoel ervaren.

Wat ervaar je tijdens een les suppen?

  • De uitdaging is om te blijven staan door  te balanceren en zo te stabiliseren.
  • Nadat je geoefend hebt met balans, peddel je naar de branding om je eerste golfjes te surfen.
  • Stand up paddling is één van de meeste complete (core)workouts: je traint je benen, billen, buik, rug, armen en schouders.
LOCATIE IJmuiderslag | Strandpaviljoen Beach Inn | de Noordzee
AANKOMSTTIJD Een half uur vóór start van de activiteit, voor ontvangst, omkleden en uitleg
INCLUSIEF
Verzekering EHBO faciliteiten
Deskundige begeleiding Een professionele SUP plank
Peddel Wetsuit

Als er teveel wind staat voor het suppen bieden we in overleg een alternatief programma aan of we maken een nieuwe afspraak!

SUPPEN OP EEN SOLIDE PLANK

Bij Seaside Events hebben we de overtuiging dat alles valt of staat bij het leveren van kwaliteit. We werken met de beste materialen om het suppen optimaal aan te kunnen bieden. Daarom maken we gebruik van sup boards van het Franse merk Bic. Bic maakt al sinds eind jaren ’70 surfboards, is ruim bekend onder pro surfers en ontzettend duurzaam. Voor de beginners is er de polyethylene Dura-Tec en voor de meer gevorderde supper hebben we de Ace-Tec, een epoxy-variant.

OFFERTE
Ga met ons mee het water op en boek deze trendy wateractiviteit vandaag nog!

Vraag offerte aan

 

Voor losse boardhuur stuur een mailtje naar info@seaside-events.nl of vraag naar de mogelijkheden bij strandpaviljoen Beach Inn