Test uw teambuilding vaardigheden met een GPS tour bij Seaside Events!

GPS-tocht is ouderwets spoorzoeken in een nieuw jasje. Samen met je team, een GPS apparaatje (Global Positioning System) en opdrachten, gaan jullie op pad.

De uitgestippelde GPS-tocht loopt door het adembenemende Nationaal Park Zuid- Kennemerland. Samen met het team navigeren jullie van punt tot punt de onzichtbare satelliet route. Onderweg lossen jullie interessante vraagstukken op en voeren opdrachten uit. Hierbij geldt; voor een goed eindresultaat is teamwork essentieel.

GPS-tocht is een zeer geschikte activiteit om een vergadering aan zee of teambuilding nét dat beetje extra te geven.

EXTRA

Breid de GPS-tocht uit met het aanvullende GPS programma. Deze aanvulling op jullie GPS-tour maakt het uitje helemaal compleet met een nog meer uitdagende tocht én een extra activiteit!

LOCATIE IJmuiderslag | Strandpaviljoen Beach Inn | Kennemerduinen
AANKOMSTTIJD 15 minuten vóór start van de activiteit, voor ontvangst en uitleg
INCLUSIEF
Verzekering EHBO faciliteiten
Deskundige begeleiding Toegang tot het Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Nationaal Park Zuid-Kennemerland is een nationaal park in de provincie Noord-Holland ten westen van Haarlem, op het grondgebied van de gemeenten Bloemendaal, Velsen en Zandvoort. Het is ongeveer 38 km2 groot en ligt langs zee, tussen Zandvoort en IJmuiden. Het Kennemerstrand ligt in het park, heeft een totale oppervlakte van ca. 250 ha en is één van de weinige locaties in Nederland met primaire duinvorming.

Historisch erfgoed

Daarnaast is er de duinen ook nog een groot deel zichtbaar van de Atlantikwall; duitse bunkers. Dit was een meer dan 5000 kilometer lange verdedigingslinie, van Noorwegen tot aan Spanje. Aangelegd door nazi-Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog, ter voorkoming van een geallieerde invasie.

Combineer een vergadering of teambuilding-dag met een GPS-tocht in de duinen en rust daarna nog even lekker uit bij Strandpaviljoen Beach Inn met een drankje en een hapje. Voor meer informatie over arrangementen kunt u bellen met: (06)52088111 of stuur een email naar info@seaside-events.nl

Andere mogelijkheden…

Meer weten over de Atlantik Wall? Informeer naar onze bunkerwandeling.
Meer weten over de flora & fauna van het gebied? Informeer naar een wandeling met een van onze gidsen.

Vraag offerte aan

 

gps tocht
gps tocht
gps tocht
gps tocht
gps tocht