Ervaar de ultieme vrijheid, kom blokarten bij Seaside Events!

Met een bloedgang over het strand suizen en genieten van een geweldige wendbaarheid. Geen wonder dat blokarten zo populair is. Adrenaline en spektakel zijn bij deze sport gegarandeerd. Dankzij ons perfecte materiaal en onze ervaren instructeurs kan iedereen deze strandsport beoefenen.

Blokarten in IJmuiden 

De sportieve kustplaats, IJmuiden aan Zee, is onze thuisbasis. Het 300 meter (!) brede strand en twee speciale evenementen-zones maken het ons mogelijk om het blokarten het hele jaar door aan te bieden. Dus ook tijdens het drukke zomerseizoen rijden wij gewoon door! In alle ruimte, zonder andere strandbezoekers in de weg te zitten.

Blokarten 1:1 met < 10 personen?

 


 

LOCATIE IJmuiderslag | Strandpaviljoen Beach Inn | Evenementenzone 3
DUUR PROGRAMMA Een half uur voor ontvangst en uitleg + de geboekte rij-tijd
TOELICHTING Voorbeeld: Wanneer er geboekt is voor 1 uur Blokarten, betekent dit dus dat jullie programma 1,5 uur duurt
INCLUSIEF

✅ Professioneel materiaal, échte Blokarts dus

✅ Deskundige begeleiding

✅ Helm

✅ Veiligheid, jaarlijkse audit

✅ Verzekering

✅ Een breed strand, onafhankelijk van het getijde

✅ EHBO Faciliteiten

Als er te weinig wind staat om te blokarten bieden we in overleg een alternatief programma aan of we maken een nieuwe afspraak!

Waarom blokarten bij Seaside Events?

1. Perfecte locatie: Paviljoen Beach Inn

Het stijlvolle Paviljoen Beach Inn, ons sierlijke thuis, dient niet alleen als ons toevluchtsoord maar ook als de perfecte uitvalsbasis voor al uw blokartavonturen. De serene omgeving en het majestueuze zicht op het uitgestrekte strand van IJmuiden maken van elke blokarttocht een onvergetelijke ervaring.

2. Omringd door natuur: Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Onze unieke ligging ín Nationaal Park Zuid-Kennemerland biedt blokarters niet alleen de kans om te genieten van de sport, maar ook van de verbluffende natuurlijke schoonheid. Voel de wind in je haren, hoor het ruisen van de zee en laat je betoveren door de panoramische vergezichten.

3. Voor iedereen toegankelijk

Of u nu een beginnende avonturier bent of een ervaren snelheidsduivel, ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden. We zorgen ervoor dat u de fijne kneepjes van het vak leert, zodat u met vertrouwen over de strandvlaktes kunt zoeven.