Een gezellig teamuitje in de buitenlucht, kom beachvolleyballen bij Seaside Events!

Met blote voeten in het zand, genieten van zon, zee en strand! Niets is meer zomers dan een goed wedstrijdje Beachvolleybal. Wilt u met uw gezelschap in teamverband lekker ontspannen sporten op het strand, dan is beachvolleybal ideaal. We hebben het hier over een echte strandklassieker: vrijwel iedereen vindt beachvolleybal leuk. Dus hop, lekker met de voeten in het zand, die bal de lucht in en genieten maar.

LOCATIE IJmuiderslag | Strandpaviljoen Beach Inn
AANKOMSTTIJD Een half uur vóór start van de activiteit, voor ontvangst en uitleg
INCLUSIEF
Verzekering EHBO faciliteiten
Deskundige begeleiding

Seaside Events organiseert complete beachvolleybal-evenementen, bijvoorbeeld een competitie tussen de verschillende afdelingen van uw bedrijf. Ideaal dus als teambuildingsessie. U kunt beachvolleybal tevens als strandsport opnemen in het programma voor uw familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Tip: combineer beachvolleybal met een van onze andere activiteiten zoals bijvoorbeeld Blokarten, Stand up Paddle boarden of Powerkiten voor een onvergetelijke dag aan het strand. Om de dag helemaal compleet te maken kunt u terecht bij Strandpaviljoen Beach Inn voor een van de culinaire arrangementen. Combineer de strandactiviteiten bijvoorbeeld met een heerlijke lunch, borrel of diner en sluit de dag in stijl af. Neem voor meer informatie contact met ons op via (06)52088111 of info@seaside-events.nl

Vraag offerte aan

 

beachvolleybal
beachvolleybal