Wij bieden onze activiteiten aan op het strand van IJmuiden – IJmuiderslag – gelegen in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Het strand is hier ongekend breed voor de Nederlandse kust, maar liefst 350 meter, hetgeen ideaal is voor onze activiteiten.

Een ander uniek kenmerk van IJmuiderslag, is dat wij hier onafhankelijk van het getijde kunnen blokarten. Dit dankzij de harde zandplaat die er ligt; dé ideale plek om te blokarten en wel de hele dag door! Door de aangewezen evenementenzones kunnen wij ook in het hoogseizoen probleemloos activiteiten aanbieden.

Onze vaste horeca partner paviljoen Beach Inn grenst direct aan de zandplaat. De combinatie met activiteiten en horeca, die direct gelegen is aan de evenementen-zone, vindt u nergens anders.

Het prachtige Paviljoen Beach Inn in IJmuiden aan Zee is de karaktervolle uitvalsbasis van Seaside Events.


VERGADEREN

Wij bieden een professionele vergaderruimte met uitzicht op zee en privéterras. Het leuke is dat een vergadering natuurlijk uitstekend kan worden gecombineerd met een activiteit op het strand en aansluitend hapje en drankje.


LUNCH- & BBQ BUFFETTEN

Naast activiteiten aan zee en vergaderingen zijn (zaken) lunches of een barbecue via ons te boeken. Combineer erop los en geniet van een prachtige-/ en productieve stranddag.


BEACH PARTY

Elk jaar verzorgen wij meerdere beach party’s! Na een actieve stranddag genieten van het ondergaande zonnetje én de voetjes van de vloer met onze House DJ. Living the beach life.

vergader boven
Schermafbeelding 2023-05-08 om 14.41.28
Group of happy friends cheering with tropical cocktails at boat party - Young people having fun in caribbean sea tour - Youth and summer vacation concept - Focus on bottom hands glass

Een aantal foto’s van de omgeving

locatie
locatie
locatie