FAQ

Voor de leukste en meest persoonlijke uitjes ga je in zee met Seaside Events!

Wat is het minimaal of maximaal aantal personen om te boeken voor een activiteit?

Dit is afhankelijk per activiteit. Wij hebben minimum aantallen vastgelegd per activiteit. Dit kan je per activiteit terugvinden.

Kan ik ook mijn eigen samenstelling van de activiteiten bepalen?

Je kan zelf een activiteitenprogramma samenstellen met de diverse activiteiten die wij jouw bieden. Bij de activiteiteninformatie bij de strandactiviteiten kan je aan de rechterkant in een schema aanklikken welke activiteiten je wenst te beoefenen. Wanneer je dit naar ons verstuurt, krijgen wij deze informatie binnen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.

Leeftijden en activiteiten?

Wij bieden diverse activiteiten aan die je kunt vinden onder de kop strandactiviteiten. De minimum leeftijden voor de diverse activiteiten verschillen. Dit vanwege de moeilijkheidsgraad van de activiteit. Blokarten kan (meestal) vanaf 10 jaar, veel van onze andere activiteiten vanaf 12 jaar. Wij hanteren geen maximum leeftijd, wel vragen wij deelnemers zelf een inschatting te maken over fysieke fitheid met betrekking tot de gekozen activiteit.

Wat gebeurt er bij slecht weer?

Het regent in Nederland zelden de hele dag. De meeste activiteiten gaan daarom gewoon door. Ook als het weer iets minder meezit. Wanneer er echt extreme weersomstandigheden voorspeld zijn, nemen wij contact met je op om een nieuwe datum te prikken voor de activiteit. Waar je dat wenst, kunnen wij een alternatief programma inschakelen om de dag toch nog door te laten gaan.

Hoe gaat het boeken in zijn werk?

Zodra wij jouw informatie-aanvraag hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. We bespreken wat je wensen zijn en wat je met de dag wilt bereiken. Op deze manier komen we gezamenlijk tot een persoonlijk advies dat we uitwerken in een vrijblijvende offerte. Deze offerte kan je omzetten in een boeking. Neem gerust contact met ons op als je de offerte nog aan wilt passen. Om de boeking te bevestigen vragen we om een aanbetaling. Alle details daarover staan in onze voorwaarden.

Activiteiten

× Hoe kan ik je helpen?