Eten en Drinken

We gaan voor compleet ontzorgen en volledige verzorging. Van ontvangst met koffie, de sportieve activiteit overdag en een spetterende barbecue + borrel als afsluiter.

Seaside Events is gevestigd binnen Strandpaviljoen Beach-Inn en als onderdeel van ons familiebedrijf weten we wat samenwerken is. Dus jij vertelt ons jullie wensen, de rest regelen wij.

Bij aankomst nemen jullie plaats bij ons gezellige paviljoen. Na de koffie (of lunch) doen we een gezamenlijke opstart waarna wij jullie meenemen naar de evenementlocatie op maximaal 3 minuten lopen.

Na een te gekke dag met Vitamine Zon, Zee en Zand verzorgen wij de afsluitende borrel en eventuele Green Egg barbecue. Heerlijk, alles onder één dak. Dit noemen wij verzorgd. Neem contact op via onderstaande button en verzorgen wij een offerte op maat.

bedrijfsuitje

Het prachtige Paviljoen Beach Inn in IJmuiden aan Zee is de karaktervolle uitvalsbasis van Seaside Events.

VERGADEREN

Wij bieden een professionele vergaderruimte met uitzicht op zee en privéterras. Het leuke is dat een vergadering natuurlijk uitstekend kan worden gecombineerd met een activiteit op het strand en aansluitend hapje en drankje.

LUNCH- & BBQ BUFFETTEN

Naast activiteiten aan zee en vergaderingen zijn (zaken) lunches of een barbecue via ons te boeken. Combineer erop los en geniet van een prachtige-/ en productieve stranddag.

BEACH PARTY

Elk jaar verzorgen wij meerdere beach party’s! Na een actieve stranddag genieten van het ondergaande zonnetje én de voetjes van de vloer met onze House DJ. Living the beach life.

× Hoe kan ik je helpen?