Blokarten IJmuiden

Blokarten in IJmuiden, een activiteit waarbij de kracht van de wind wordt gecombineerd met de snelheid van een kart op wielen. Voor velen is het niet zomaar een sport, maar een unieke beleving waar adrenaline, natuur en avontuur samenkomen. Bij Seaside Events bieden wij een onvergetelijke ervaring aan voor iedereen die het blokarten wil ontdekken.

Wat maakt blokarten in IJmuiden zo bijzonder?

In IJmuiden blokarten is niet zomaar een activiteit, het is een beleving. De brede en uitgestrekte stranden geven voldoende ruimte voor iedereen – van beginner tot meest ervaren blokarters. Bij Seaside Events schijnt de zon altijd.

Geniet samen met jouw collega’s van het heerlijke weer in IJmuiden. Zon, zee, strand, wat wil een mens nog meer?

Sporten in de buitenlucht

Blokarten is een heerlijke sport. Wanneer je in de kart zit, zeil gehesen en de wind je voortstuwt over het zand, wordt het al snel duidelijk dat dit een ervaring is die nergens mee te vergelijken valt. Het gevoel van vrijheid, gecombineerd met de uitdaging van het beheersen van de elementen, zorgt voor een onvergetelijk avontuur.

Blokarten IJmuiden

Deskundige begeleiding

Of je nu een beginnende avonturier bent of een ervaren snelheidsduivel, ons toegewijde team staat klaar om je te begeleiden. We zorgen ervoor dat je de fijne kneepjes van het vak leert, zodat je met vertrouwen over de strandvlaktes kunt zoeven.

We hebben ervaren instructeurs die je vol passie leren hoe je gemakkelijk kunt blokarten. Een half uur voordat je in de kart stapt, krijg je een heldere uitleg zodat je in no-time over het strand zoeft.

Professioneel materiaal

Wat heb je nodig om te blokarten? Een echte blokart én een helm. Dan ben je klaar om het strand op te gaan!

Wij investeren voortdurend in het onderhoud van onze blokarts. Het is natuurlijk heel belangrijk dat de karts goed onderhouden blijven. Zo krijgen onze karts regelmatig een soort APK.

Blokarten als onderdeel van teamuitje?

Dat kan! Wij hechten veel waarde aan teambuilding. Blokarten kan ook onderdeel van de totale dagplanning zijn. Bij het aanvragen van een bedrijfsuitje kan je de dag inplannen zoals jij die wilt. Begin bijvoorbeeld met een uur vol actie in onze blokarts en eindig de dag met een mystery-box of lasergame. Het kan allemaal. Elk uitje wordt op maat gemaakt.

Interesse in andere activiteiten? Bekijk de rest van ons variërend aanbod aan activiteiten! Uiteraard aan te vullen met een lunch, bbq of borrel!

Andere Activiteiten

× Hoe kan ik je helpen?