De leukste bedrijfsuitjes organiseert u samen met Seaside Sports, wij bezorgen u een avontuurlijk en sportief bedrijfsuitje dat u niet snel zult vergeten!

Voor een compleet bedrijfsuitje waar uw collega’s nog lang over napraten, zit u bij Seaside Sports goed. Een bedrijfsuitje bestaat veelal uit één of meerdere activiteiten, gecombineerd met een hapje en een drankje in het sfeervolle Paviljoen Beach Inn.

Seaside Sports heeft veel ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes. Wij adviseren u dan ook graag over de invulling van uw programma. Bijvoorbeeld over het aantal activiteiten dat past bij uw gezelschap. Of de aansluiting daarvan op lunch, diner of avondprogramma.

Op basis van de grootte van uw gezelschap, het aantal activiteiten dat u wilt doen, het moment van aankomst en vertrek en uw overige wensen, kunnen we een scherpe offerte op maat voor u samenstellen. U heeft dan in één oogopslag het overzicht over een geweldig dagje uit met uw team.

Wilt u van uw bedrijfsuitje ook een dag voor teambuilding maken? U kunt dan overwegen bijvoorbeeld een brainstorm toe te voegen aan uw programma. U kunt hiervoor gebruik maken van Paviljoen Beach Inn. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden – informeer er gerust naar!

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag offerte aan

Altijd snel een antwoord!

Persoonlijk contact

Verzekerd in veiligheid

Eigen strandpaviljoen

Gratis offerte op maat

Professioneel in buitensport

Hieronder een greep uit de vele klanten die een succesvolle dag bij Seaside Sports op het strand van IJmuiden beleeft hebben.