Bedrijfsuitje voor kleine groep

Wat is leuk om te doen met collega’s?

Ben je verantwoordelijk voor het organiseren van een bedrijfsuitje voor een kleine groep collega’s? Dan ben je bij Seaside Events aan het juiste adres. We hebben voor elk gezelschap de perfecte activiteit. Gelegen aan het prachtige strand van IJmuiden bieden wij een breed scala aan opwindende en vermakelijke activiteiten die jouw bedrijfsuitje onvergetelijk zullen maken.

Van blokarten met een bloedgang over het strand tot outdoor lasergamen in de natuurlijke omgeving, van uitdagende Expeditie Robinson-challenges tot het ervaren van de kracht van de wind met powerkiten. Onze kleinschalige teamuitjes bevorderen zowel de teambuilding als het plezier. Onze activiteiten zijn op maat gemaakt voor kleine groepen en bieden voor ieder wat wils.

Een teamuitje is een dag waar velen naar uitkijken, want het biedt de kans om je collega’s beter te leren kennen en samen plezier te hebben. Als je al enkele teamuitjes hebt gehad, kan het lastig zijn om steeds weer een nieuwe en leuke activiteit te bedenken. Als jullie als collega’s de vrijheid hebben om mee te denken over wat jullie willen doen, lees dan snel verder, want wij geven je graag wat extra inspiratie!

Populaire keuzes zijn teambuilding spellen zoals Archery Tag en Zeskamp, sportieve activiteiten zoals beachvolleybal en steppen, en avontuurlijke uitdagingen zoals raften en GPS-tochten.

Wat kan je doen met 5 personen?

Is het jouw taak om dit jaar de organisatie van een familiedag of een uitje voor je vrienden op je te nemen? Hier zijn enkele aanbevelingen voor activiteiten die perfect zijn voor 5 personen:

 1. Disc Golf:
  Probeer Disc Golf voor een ontspannen dag in de buitenlucht. Het is bijna hetzelfde als traditioneel golf, maar met frisbees in plaats van golfballen. Ideaal voor een groep van 5 personen omdat het competitief en leuk is
 2. Boogschieten:
  Werk aan je lichaam, geest en concentratie met boogschieten. Met 5 personen kun je een leuke en vriendelijke competitie houden om te zien wie de beste schutter is.
 3. Beachvolleybal:
  Een gezellig teamuitje in de buitenlucht. Geniet van een potje beachvolleybal op het strand, met blote voeten in het zand. Perfect voor 5 personen om samen actief te zijn en plezier te hebben.
 4. Steppen:
  Verken het prachtige natuurgebied van Nationaal Park Zuid-Kennemerland per step. Een ideale manier om de natuur te ervaren met een kleine groep vrienden of familieleden.
 5. GPS-tocht:
  Test je teambuildingvaardigheden met een GPS-tocht bij Seaside Events. Met 5 personen kun je samenwerken om de weg te vinden en aanwijzingen te ontcijferen, wat zorgt voor een spannende en avontuurlijke ervaring.

Of je nu op zoek bent naar competitie, ontspanning, of avontuur, Seaside Events heeft iets te bieden voor groepen van 5 personen om van te genieten tijdens je familiedag of vriendenuitje.

Onze Activiteiten

× Hoe kan ik je helpen?