Bedrijfsuitje strand

Voordelen actief bedrijfsuitje op het strand

Actief bedrijfsuitje strand is een geweldige manier om de teambuilding te bevorderen. Moedig jouw werknemers aan om uit hun comfortzone te stappen. Er zijn tal van activiteiten die je kunt ondernemen op het strand. Zo kunnen jouw werknemers op een leuke manier samenwerken en nieuwe vaardigheden ontdekken. Dit heeft een positieve invloed op de teamgeest en werksfeer.

 1. Teambuilding: Een bedrijfsuitje strand is een geweldige manier om de teamgeest te bevorderen. Door samen uitdagende activiteiten te ondernemen, kunnen werknemers hun onderlinge band versterken en beter leren samenwerken.
 2. Ontspanning: Een dagje op het strand kan bijdragen aan de ontspanning van werknemers. Het geeft ze de mogelijkheid om even uit de dagelijkse werksleur te stappen en te genieten van een ontspannen omgeving.
 3. Creativiteit: Een bedrijfsuitje strand kan de creativiteit van werknemers stimuleren. De prachtige omgeving en de activiteiten op het strand kunnen de verbeelding prikkelen en leiden tot nieuwe ideeën en oplossingen.
 4. Gezondheid: Een bedrijfsuitje strand kan ook bijdragen aan de gezondheid van werknemers. De meeste activiteiten op het strand zijn fysiek uitdagend en kunnen helpen om het uithoudingsvermogen en de kracht te verbeteren.
 5. Versterken van de bedrijfscultuur: Een bedrijfsuitje strand kan bijdragen aan het versterken van de bedrijfscultuur. Door samen te genieten van een dag vol plezier en uitdagingen, kan de teamgeest worden versterkt en de betrokkenheid van werknemers bij het bedrijf worden vergroot.

Kortom, een bedrijfsuitje op het strand kan een geweldige manier zijn om de teambuilding te bevorderen, werknemers te ontspannen, creativiteit te stimuleren, gezondheid te verbeteren en de bedrijfscultuur te versterken.

Een actief bedrijfsuitje: voor iedereen wat wils.

Ongeacht welke activiteit je kiest voor je bedrijfsuitje op het strand, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat werknemers zich op hun gemak voelen en dat de activiteiten geschikt zijn voor alle niveaus. Door een leuk en uitdagend bedrijfsuitje te organiseren op het strand, kun je de teambuilding versterken en een positieve werkcultuur bevorderen. Seaside Events biedt verschillende soorten bedrijfsuitjes aan, gericht op avontuur, stoer of speels.

Avontuurlijke bedrijfsuitjes

Hier is het niet alleen fysiek, maar ook mentaal uitdagend. Ervaar een unieke Expeditie Robinson op het strand! Bij Seaside Events organiseren we een uitdagende expeditie op het strand van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Met de voeten in het zand strijden teams om de titel van Ultieme Robinson, waarbij verschillende skills worden getest en teamwork centraal staat.

Stoere bedrijfsuitjes

Blokarten is een populaire activiteit op het strand en een geweldige manier om de wind in de zeilen te voelen en te genieten van het prachtige uitzicht op zee. Met een snelheid van wel 60 kilometer per uur scheer je over het strand. Ervaar het gevoel van vrijheid en adrenaline! Onze ervaren instructeurs zullen je alles leren wat je moet weten om veilig te kunnen blokarten.  Kom de sensatie ervaren van het racen over het strand.

Powerkiten is een avontuurlijke activiteit waarbij je een vlieger controleert en de kracht van de wind gebruikt om te vliegen. Het is een activiteit die geschikt is voor mensen van alle leeftijden en niveaus. Onze instructeurs zullen je leren hoe je de vliegers moet besturen en hoe je de kracht van de wind kunt gebruiken om te vliegen.

Blokarten en powerkiten zijn perfecte activiteiten om te combineren op een dag op het strand. Het is een geweldige manier om de kracht van de wind te ervaren en tegelijkertijd een adrenaline-gevulde activiteit te ondernemen. Bij Seaside Events bieden we professionele begeleiding en een veilige en leuke ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in deze activiteiten.

Speelse bedrijfsuitjes

Moeilijk om te kiezen? Ga dan voor ons zeskamp! Bij Seaside Events is het mogelijk om zelf de activiteiten van het het zeskamp te bepalen. Zo kun je kiezen uit een scala van verschillende activiteiten om zo een programma samen te stellen dat perfect past bij jouw team en doelstellingen.

Een populaire optie bij onze zeskampen op het strand is beachvolleybal. Dit is een klassieke strandactiviteit waarbij teams tegen elkaar strijden om de bal over het net te slaan en punten te scoren. Daarnaast is Knotshockey een favoriet, waarbij de teams op houten blokken moeten slaan in plaats van op een puck.

Een andere leuke activiteit is de Skippy ballen race, waarbij teams op grote opblaasbare ballen racen en proberen als eerste de finishlijn te bereiken. Ook de Jenga XXL is een populaire optie, waarbij teams proberen een enorme Jenga toren te bouwen zonder dat deze omvalt.

Compleet bedrijfsuitje op het strand bij Seaside Events

Bij Seaside Events organiseren we bedrijfsevenementen op het strand. We bieden een unieke en onvergetelijke ervaring voor jouw bedrijf en medewerkers. Daarbij begrijpen we dat elk bedrijf en elk team uniek is! We bieden dan ook op maat gemaakte bedrijfsuitjes aan die perfect passen bij de specifieke behoeften en doelen van jouw team.

We begrijpen dat een bedrijfsuitje niet alleen om de activiteiten draait, maar ook om het sociale aspect. Hier hoort ook gezamenlijk genieten van lekker eten en drinken bij. Kies voor een arrangement inclusief lunch en/of BBQ.

Onze bedrijfsevenementen op het strand zijn op maat gemaakt en bieden een breed scala aan activiteiten die zijn ontworpen om teamwork, communicatie en creativiteit te bevorderen. Of je nu op zoek bent naar een teambuilding dag, een productlancering, een bedrijfsfeest of een ander soort evenement, bij Seaside Events hebben we de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Onze activiteiten omvatten onder andere:

 • blokarten
 • powerkiten
 • zeskamp
 • strandgolf
 • branding raften
 • boogschieten
  en nog veel meer…

Wij bieden een breed scala aan activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden en niveaus, van avontuurlijk en uitdagend tot creatief en ontspannend.

Ben je op zoek naar een uniek en onvergetelijk bedrijfsevenement op het strand? Kies dan voor Seaside Events! Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Onze Activiteiten

× Hoe kan ik je helpen?