Ben je verantwoordelijk voor het organiseren van een bedrijfsuitje voor een kleine groep collega’s? Dan ben je bij Seaside Events aan het juiste adres. We hebben voor elk gezelschap de perfecte activiteit. Gelegen aan het prachtige strand van IJmuiden bieden wij een breed scala aan opwindende en vermakelijke activiteiten die jouw bedrijfsuitje onvergetelijk zullen maken.

Van blokarten met een bloedgang over het strand tot outdoor lasergamen in de natuurlijke omgeving, van uitdagende Expeditie Robinson-challenges tot het ervaren van de kracht van de wind met powerkiten. Onze kleinschalige teamuitjes bevorderen zowel de teambuilding als het plezier. Onze activiteiten zijn op maat gemaakt voor kleine groepen en bieden voor ieder wat wils.

Wat is leuk om te doen met een bedrijfsuitje?

Er zijn diverse spannende en vermakelijke activiteiten om van te genieten tijdens een bedrijfsuitje, en de keuze hangt af van de interesses van je groep. Hier zijn enkele suggesties voor activiteiten die ideaal zijn voor een bedrijfsuitje kleine groep:

 1. Blokarten: Scheur met hoge snelheid over het strand en geniet van de wendbaarheid van een blokart. Een opwindende en avontuurlijke activiteit die teamspirit en opwinding bevordert.
 2. Outdoor Lasergamen: Ga de uitdaging aan met outdoor lasergamen. Het brengt competitie en teamwork samen in een natuurlijke omgeving, waardoor het een perfecte keuze is voor bedrijfsuitjes.
 3. Expeditie Robinson: Test de teambuildingvaardigheden van je collega’s met een Expeditie Robinson-uitdaging. Dit programma van 2,5 uur zet je team op de proef met diverse uitdagingen, wat de samenwerking en communicatie bevordert.

Of je nu kiest voor de adrenalinekick van blokarten, de strategische uitdagingen van outdoor lasergamen, of de teambuildingervaring van Expeditie Robinson, Seaside Events heeft de perfecte activiteit om je bedrijfsuitje tot een onvergetelijke ervaring te maken voor jouw kleine groep collega’s.

Wat is leuk om te doen met collega’s?

Een teamuitje is een dag waar velen naar uitkijken, want het biedt de kans om je collega’s beter te leren kennen en samen plezier te hebben. Als je al enkele teamuitjes hebt gehad, kan het lastig zijn om steeds weer een nieuwe en leuke activiteit te bedenken. Als jullie als collega’s de vrijheid hebben om mee te denken over wat jullie willen doen, lees dan snel verder, want wij geven je graag wat extra inspiratie!

Populaire keuzes zijn teambuilding spellen zoals Archery Tag en Zeskamp, sportieve activiteiten zoals beachvolleybal en steppen, en avontuurlijke uitdagingen zoals raften en GPS-tochten.

Bedrijfsuitje kleine groep

Wat kan je doen met 5 personen?

Is het jouw taak om dit jaar de organisatie van een familiedag of een uitje voor je vrienden op je te nemen? Hier zijn enkele aanbevelingen voor activiteiten die perfect zijn voor 5 personen:

 1. Disc Golf:
  Probeer Disc Golf voor een ontspannen dag in de buitenlucht. Het is bijna hetzelfde als traditioneel golf, maar met frisbees in plaats van golfballen. Ideaal voor een groep van 5 personen omdat het competitief en leuk is
 2. Boogschieten:
  Werk aan je lichaam, geest en concentratie met boogschieten. Met 5 personen kun je een leuke en vriendelijke competitie houden om te zien wie de beste schutter is.
 3. Beachvolleybal:
  Een gezellig teamuitje in de buitenlucht. Geniet van een potje beachvolleybal op het strand, met blote voeten in het zand. Perfect voor 5 personen om samen actief te zijn en plezier te hebben.
 1. Steppen:
  Verken het prachtige natuurgebied van Nationaal Park Zuid-Kennemerland per step. Een ideale manier om de natuur te ervaren met een kleine groep vrienden of familieleden.
 2. GPS-tocht:
  Test je teambuildingvaardigheden met een GPS-tocht bij Seaside Events. Met 5 personen kun je samenwerken om de weg te vinden en aanwijzingen te ontcijferen, wat zorgt voor een spannende en avontuurlijke ervaring.

Of je nu op zoek bent naar competitie, ontspanning, of avontuur, Seaside Events heeft iets te bieden voor groepen van 5 personen om van te genieten tijdens je familiedag of vriendenuitje.

bedrijfsuitje kleine groep