Bedrijfsuitje IJmuiden

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in de regio van IJmuiden? Seaside Events ligt op een steenworp afstand en biedt het de perfecte locatie voor een uniek bedrijfsuitje IJmuiden. Seaside Events, is gespecialiseerd in het organiseren van diverse activiteiten op het prachtige strand. Met slechts een korte rit vanuit IJmuiden kunnen jij en je team genieten van het prachtige strand in IJmuiden terwijl jullie je bezighouden met opwindende en avontuurlijke activiteiten. Dus, teamuitje in IJmuiden? Kom gezellig naar het strand!

Arrangementen

Bij Seaside Events is er voor iedereen wat te beleven. Met onze ervaring in het organiseren weten we zeker dat we een compleet pakket voor jullie kunnen opstellen wat ongetwijfeld zal zorgen voor een geslaagd bedrijfsuitje in IJmuiden! We hebben een aantal standaard arrangementen, maar kunnen deze ook op maat maken:

Arrangement Avontuur – Expeditie Robinson

Op zoek naar een betekenisvolle teamervaring? In het serene Nationaal Park Zuid-Kennemerland bieden wij een activiteit aan die zowel fysieke als mentale capaciteiten test. Geschikt voor bedrijfsuitjes. Deze expeditie daagt deelnemers uit in teamverband diverse proeven te doorstaan.

Met de voeten in het zand van Zuid-Kennemerland strijd je met jouw team voor de titel ‘Ultieme Robinson’. Deze proeven vereisen niet alleen fysieke kracht maar ook strategisch inzicht en samenwerking. Het doel? Samen groeien, leren en de uitdagingen van de dag overwinnen. Bekijk het Avontuurlijke Arrangement

Arrangement Stoer – Blokarten & Lasergamen

Ben je op zoek naar een memorabel evenement dat collega’s nog lang zullen herinneren? Overweeg dan de combinatie van Blokarten & Lasergamen.

Het uitgestrekte strand van IJmuiden dient als perfect decor voor deze activiteiten. Bij Seaside Events kunnen collega’s ongestoord racen en spelen, zelfs tijdens drukke zomerdagen. Bekijk het Stoere Arrangement

Arrangement Speels – Seaside Events Mystery box

Samenwerking, snelheid, denkkracht en een sterk oplossend vermogen zijn essentieel om te triomferen in de zoektocht naar de Mystery Box.

Ervaar de spanning van een Escape Room gecombineerd met de heerlijke buitenlucht. Dit unieke spel daagt jullie uit om binnen anderhalf uur verschillende uitdagingen aan te gaan, waarbij creativiteit en probleemoplossing de sleutel tot succes vormen. Of je nu met vrienden of collega’s speelt, de tijd tikt onverbiddelijk door. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Zet je beste beentje voor en ontrafel het mysterie! Bekijk het Speelse Arrangement

Bij Seaside Events kunnen we met trots zeggen dat we alles in huis hebben voor een onvergetelijk bedrijfsuitje IJmuiden. Met ons stijlvolle Paviljoen Beach Inn als uitvalsbasis, het uitgestrekte strand van IJmuiden aan onze voeten en onze unieke locatie ín het prachtige Nationaal Park Zuid-Kennemerland, hebben we de perfecte setting voor een geslaagd evenement.

We streven voor uitstekende service, scherpe tarieven, uitgebreide faciliteiten voor bedrijfstrainingen, een toegewijd team en natuurlijk een scala aan sportieve en creatieve activiteiten.

Bij ons schijnt de zon altijd!

Bij Seaside Events zeggen we vaak: ‘Bij ons schijnt de zon altijd’. Ongeacht het weer staan onze enthousiaste medewerkers klaar met hun uitgebreide outdoor expertise om van jullie evenement een succes te maken.

Wij zijn veilig verzekerd en een erkend lid van de Hiswa-Recron. Dit garandeert een constant hoog niveau van materialen en dienstverlening. We werken uitsluitend met ervaren professionals en de beste uitrusting, zodat jullie optimaal kunnen genieten van een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag.

Kortom, voor de leukste en meest avontuurlijke bedrijfsuitjes moet je komen naar het strand van IJmuiden! Bij Seaside Events ben je aan het juiste adres. Met ons gevarieerde aanbod van activiteiten, van blokarten tot raften en van powerkiten tot boogschieten, hebben we voor ieder wat wils. Maak van jullie bedrijfsuitje in IJmuiden een onvergetelijke ervaring met Seaside Events!

Andere Activiteiten

× Hoe kan ik je helpen?