Hoewel IJmuiden niet direct gelegen is in Haarlem, ligt het op een steenworp afstand en biedt het de perfecte locatie voor uniek bedrijfsuitje Haarlem. Seaside Events, gevestigd in IJmuiden, is gespecialiseerd in het organiseren van diverse activiteiten op het prachtige strand. Met slechts een korte rit vanuit Haarlem kunnen jij en je team genieten van het prachtige strand in IJmuiden terwijl jullie je bezighouden met opwindende en avontuurlijke activiteiten. Dus, teamuitje in Haarlem? Nee, kom gezellig naar Ijmuiden!

Blokarten

Blokarten is een uitdagende en opwindende activiteit waarbij je plaatsneemt in een kleine kart en wordt voortgestuwd door de krachtige zeewind. Op hoge snelheid race je over het strand en neem je het tegen elkaar op. Het is de ultieme combinatie van snelheid, avontuur en teambuilding.

Als je een liefhebber bent van snelheid en het heerlijk vindt om uit te waaien op het strand, dan is blokarten in IJmuiden dé activiteit voor jouw volgende vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teamuitje of ander groepsevenement. Je zult een onvergetelijke dag beleven, waarbij je de sensatie van het racen op het strand zult ervaren.

Een uitgebreid aanbod aan activiteiten voor jouw bedrijfsuitje Haarlem 

Seaside Events heeft een indrukwekkend scala aan activiteiten voor zowel bedrijfsuitjes Haarlem als teamuitjes Haarlem. Met de nadruk op spanning, plezier en teambuilding, zijn de mogelijkheden eindeloos. Hieronder vind je een deel van de activiteiten die wij aanbieden:

Blokarten Outdoor lasergamen Expeditie Robinson
Voel de adrenaline als je met hoge snelheid over het strand scheurt in een speciale strandzeiler. Blokarten is een opwindende ervaring die zorgt voor spanning en sensatie. Ga de strijd aan met je collega’s in een realistische outdoor lasergame-arena. Werk samen, strategiseer en test je vaardigheden tijdens dit uitdagende spel. Laat je teamgeest en overlevingsinstincten zien tijdens Expeditie Robinson. Geïnspireerd op het populaire tv-programma. Overwin uitdagende opdrachten en test je fysieke en mentale kracht.

 

Powerkiten Raften Bubble bal
Voel de kracht van de wind terwijl je een grote vlieger onder controle houdt op het strand. Powerkiten is een energieke en opwindende activiteit die geschikt is voor alle leeftijden. Trotseer de golven tijdens een spannende raftingervaring op zee. Werk samen met je team om de uitdagingen van de ruige wateren te overwinnen. Stap in een grote opblaasbare bal en ervaar hilarische momenten terwijl je deelneemt aan verschillende sportieve spellen. Bubble bal is gegarandeerd plezier voor iedereen.

 

Suppen Steppen Beachvolleybal Boogschieten
Verken de wateren van IJmuiden op een stand-up paddleboard (SUP) en geniet van de serene omgeving terwijl je je balans en kracht traint. Verken de omgeving op een step en geniet van de prachtige landschappen terwijl je actief bezig bent. Neem het op tegen andere teams op het zand tijdens een spannend beachvolley-baltoernooi. Geniet van de sportieve competitie en de gezellige sfeer. Test je precisie en concentratie tijdens een boeiende boogschietervaring op het strand. Verbeter je schietvaardigheden en daag je collega’s uit.

Vergeet een bedrijfsuitje in Haarlem: kom naar Seaside Events!

Bij Seaside Events kunnen we met trots zeggen dat we alles in huis hebben voor een onvergetelijk bedrijfsuitje Haarlem. Met ons stijlvolle Paviljoen Beach Inn als uitvalsbasis, het uitgestrekte strand van IJmuiden aan onze voeten en onze unieke locatie ín het prachtige Nationaal Park Zuid-Kennemerland, hebben we de perfecte setting voor een geslaagd evenement.

We streven voor uitstekende service, scherpe tarieven, uitgebreide faciliteiten voor bedrijfstrainingen, een toegewijd team en natuurlijk een scala aan sportieve en creatieve activiteiten.

Bij ons schijnt de zon altijd!

Bij Seaside Events zeggen we vaak: ‘Bij ons schijnt de zon altijd’. Ongeacht het weer staan onze enthousiaste medewerkers klaar met hun uitgebreide outdoor expertise om van jullie evenement een succes te maken.

Wij zijn veilig verzekerd en een erkend lid van de Hiswa-Recron. Dit garandeert een constant hoog niveau van materialen en dienstverlening. We werken uitsluitend met ervaren professionals en de beste uitrusting, zodat jullie optimaal kunnen genieten van een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag.

Kortom, voor de leukste en meest avontuurlijke bedrijfsuitjes moet je niet in Haarlem, maar in IJmuiden zijn! Bij Seaside Events ben je aan het juiste adres. Met ons gevarieerde aanbod van activiteiten, van blokarten tot raften en van powerkiten tot boogschieten, hebben we voor ieder wat wils. Maak van jullie bedrijfsuitje Haarlem een onvergetelijke ervaring met Seaside Events!

bedrijfsuitje kleine groep