Het prachtige Paviljoen Beach Inn op het strand van IJmuiden is de karaktervolle uitvalsbasis van Seaside Events. Vanaf hier heeft u een uniek uitzicht op het strand, de duinen en natuurlijk de zee. Dit is wat u zoekt voor een geheel verzorgde dag aan de kust, of dat nu een bedrijfsuitje, vergadering, vrijgezellendag of familiedag is.

Voor de deur van Paviljoen Beach Inn ligt een breed strand, met daarop een ruime evenementenzone. Activiteiten als blokarten zijn daardoor het hele jaar mogelijk, ook tijdens het drukke zomerseizoen.

Boven alles is Paviljoen Beach Inn uw ideale horecapartner. De chefs van het paviljoen presenteren een mooie kaart met, uiteraard dagvers en met passie bereid. Lunch, diner of complete feestavond: bij Paviljoen Beach Inn zit u goed, ook voor uw besloten feest.

Onze vaste horeca partner paviljoen Beach Inn grenst direct aan de zandplaat. De combinatie met activiteiten en horeca, die direct gelegen is aan de evenementen-zone, vindt u nergens anders.

Direct zien wat paviljoen Beach Inn te bieden heeft? Klik hieronder voor de arrangement-kaarten:

Het prachtige Paviljoen Beach Inn op het strand van IJmuiden is de karaktervolle uitvalsbasis van Seaside Events.


LUNCH

Geniet van de eenvoud van een broodjeslunch of kies voor meer variatie bij een uitgebreid lunchbuffet, ideaal voor groepen en voor ieder wat wils.


BORRELEN

Gezellig met elkaar borrelen en napraten (mét sterke verhalen over de activiteiten) met de voetjes in het zand.

Tip: combineer de borrel met heerlijke bites..


BEACH BBQ

Maak het uitje compleet en geniet van een heerlijke Green Egg BBQ. Kies uit drie BBQ varianten, waarbij uiteraard rekening kan worden gehouden met vega(n) eetwensen.

Lunchbuffet
Proost!
Beach BBQ

Een aantal foto’s van de omgeving

locatie
locatie
locatie