De leukste bedrijfsuitjes organiseer je samen met Seaside Events, wij bezorgen jullie een avontuurlijk en sportief bedrijfsuitje dat niet snel vergeten zal worden!

Voor een compleet verzorgd bedrijfsuitje waar je nog lang met collega’s over napraat, bij Seaside Events zitten jullie goed. Een bedrijfsuitje bestaat veelal uit één of meerdere activiteiten, gecombineerd met een hapje en een drankje in het sfeervolle Paviljoen Beach Inn.

Seaside Events heeft veel ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes. Naast de standaard arrangementen blíjft het maatwerk, wij adviseren jullie dan ook graag over een passend programma. Bijvoorbeeld over welke activiteiten bij jullie gezelschap past. Of de aansluiting daarvan op lunch, diner of avondprogramma.

Kijk vast naar onze 3 arrangementen voor een Avontuurlijk, Stoer of Speels dagje teambuilding aan zee!

ALL IN ARRANGEMENTEN

AVONTUUR

Expeditie Robinson Beach

expiditie-robinson-scheveningen-1024x682

Deze ultieme teambuilding activiteit haalt de oerkracht uit je naar boven. Tijdens de strandproeven is slim en tactisch samenwerken van belang.

STOER

Blokarten & Lasergamen

Scherm­afbeelding 2023-05-29 om 14.40.35

Niet voor niets zijn deze activiteiten hier zo populair; de hardste wind en het breedste strand vind je in IJmuiden. Kom uitwaaien!

SPEELS

SEASIDE SPORTS MYSTERY BOX

www.dekunstvanfotografie.nl

Samenwerking, oplossend vermogen, snelheid en denkkracht zijn dé ingrediënten om de Mystery Box te winnen.

Op basis van de grootte van jullie gezelschap, het aantal activiteiten dat jullie in het programma willen, het moment van aankomst & vertrek en álle overige wensen, doen wij graag een voorstel op maat.
Je krijgt dan in één oogopslag een compleet overzicht over een geweldig dagje uit met het bedrijf.

Het bedrijfsuitje graag nog meer in het thema van teambuilding? Overweeg dan bijvoorbeeld een brainstorm toe te voegen aan het programma. Hiervoor kunnen jullie gebruik maken van Paviljoen Beach Inn. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden – informeer er gerust naar!

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag offerte aan

Hieronder een greep uit de vele klanten die een succesvolle dag bij Seaside Events op het strand van IJmuiden beleeft hebben.