White water rafting

organiseren wij als geen ander bij Seaside Events!

Ervaar de ultieme vrijheid, kom raften bij Seaside Events!

Bij raften denken de meeste mensen aan wild water rivieren in de Ardennen en niet aan de Noordzee maar in de branding van Nederlandse kust kan prima geraft worden. Zeker in de seizoenen dat het wat harder waait en de branding dus nog sterker is. Raften is meer dan sensatie: voor een goed resultaat is samenwerking tussen alle deelnemers van belang. Onder begeleiding van een ervaren stuurman en voorzien van helm, zwemvest en neopreen-kleding kunt u bij Seaside Sports de golven bedwingen!
RAFTEN IS IDEALE TEAMBUILDING

Raften is meer dan sensatie: voor een goed resultaat is samenwerking tussen alle deelnemers van belang. Onderlinge communicatie is essentieel, teambuilding is nog nooit zo leuk geweest! Tegelijkertijd peddelen, snelheid maken en dezelfde kant opsturen, alleen zo behalen jullie het gewenste resultaat.
Extra uitdagend is inzetten van meerdere boten, zodat een coastraft race kan worden georganiseerd. Welke groep collega’s of vrienden werken het beste samen?

VEILIGHEID OP HET WATER

Veiligheid staat bij brandingraften voorop. Tijdens de instructies krijgen jullie daarom ook uitleg over de zee, stromingen en het getij. Op iedere boot zit een instructeur zodat er persoonlijke aandacht voor iedereen is – en jullie de activiteit optimaal ervaren.

Bij Seaside Events stelt u zelf uw programma met strandactiviteiten samen, combineer met een van onze andere activiteiten voor een onvergetelijke dag uit.
ARRANGEMENT

Maak de dag compleet met een combi arrangement, denk bijvoorbeeld aan Raften & Blokarten.
Trek gekregen van al die inspanning? Strandpaviljoen Beach Inn voorziet in de meest heerlijke Green Egg BBQ’s.

Voor meer informatie over de mogelijkheden neem contact met ons op via 06-52088111 of info@seaside-events.nl

Andere Activiteiten

× Hoe kan ik je helpen?