Actief bedrijfsuitje Amsterdam

Ben je op zoek naar een actief bedrijfsuitje in Amsterdam? Zoek niet verder! Welkom bij Seaside Events in IJmuiden, dé specialist in actieve bedrijfsuitjes op het prachtige strand van IJmuiden, vlakbij Amsterdam. Wij bieden een breed scala aan activiteiten die jouw bedrijfsuitje tot een onvergetelijke ervaring zullen maken. Of je nu wilt blokarten, powerkiten, Expeditie Robinson (beach edition), bubble ballen, steppen, outdoor lasergamen of de Mystery Box oplossen, bij ons vind je alles wat je zoekt voor een actief en avontuurlijk bedrijfsuitje!

Ontdek actieve bedrijfsuitjes bij Seaside Events

Bij Seaside Events geloven we dat een bedrijfsuitje niet alleen leuk moet zijn, maar ook zinvolle teambuilding en samenwerking moet bevorderen. Onze activiteiten zijn speciaal ontworpen om jouw team uit te dagen en de banden te versterken. Met onze locatie nabij Amsterdam is een actief bedrijfsuitje bij Seaside Events de ideale keuze voor bedrijven in de regio. We lichten een paar van onze succesvolle activiteiten graag aan je toe! Lees je mee?

bedrijfsuitje
raften
Actief bedrijfsuitje amsterdam

Actief bedrijfsuitje Amsterdam – Blokarten en Powerkiten

Wil je de spanning voelen terwijl je over het strand racet? Probeer dan blokarten – een sensationele activiteit die jou en je team zal laten lachen en gieren van plezier. Voor de liefhebbers van de wind is powerkiten de perfecte optie. Voel de kracht van de vlieger terwijl je met je collega’s de controle behoudt en samenwerkt om deze onder controle te houden.

Aarzel niet langer en reserveer vandaag nog om jouw blokart-avontuur met ons te beleven!

Bubble Ballen en Steppen – Pure fun op het strand

Voor lachen en plezier is bubble ballen de perfecte keuze. Stuiterend in opgeblazen ballen gaat jouw team al lachend en rollend het strand over. Misschien té actief en niet voor iedereen? Je kan ook heerlijk rustig en tóch in de buitenlucht komen steppen. Een leuke en actieve manier om de omgeving te ontdekken.

Outdoor Lasergamen en Mystery Box

Stimuleer de strategische geest van je team met outdoor lasergamen – een opwindende activiteit waarbij samenwerking en communicatie essentieel zijn. En als jullie graag mysteries oplossen, bieden wij de mystery box-uitdaging. Werk slim samen, los puzzels op en ontdek het geheim van de mysterieuze box! Lukt het jullie om deze te openen?

Arrangementen voor actieve bedrijfsuitjes Amsterdam

Bij Seaside Events begrijpen we dat een bedrijfsuitje niet compleet is zonder heerlijk eten. Daarom bieden wij arrangementen inclusief lunch of diner, zoals een sfeervolle BBQ op het strand. Geniet van culinaire verwennerij terwijl je ontspant na een dag vol actie en avontuur.

Reserveer vandaag nog voor een actief bedrijfsuitje in Amsterdam!

Klaar om jouw bedrijfsuitje naar een hoger niveau te tillen? Kies voor Seaside Events in IJmuiden voor een onvergetelijke ervaring vol actie, teambuilding en plezier. Boek vandaag nog en verzeker jezelf van een geweldige dag voor jouw team. Vergeet niet om op tijd te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Seaside Events voor een onvergetelijk actief bedrijfsuitje in Amsterdam!

Andere Activiteiten

× Hoe kan ik je helpen?